Trečiadienį nusprendę pamatuoti greitį tų, kurie išvažiuoja iš Vilniaus, pareigūnai greičiausiai nesitikėjo, kad rezultatai nustebins juos pačius.

A2 kelyje sostinės policijos Kelių policijos valdybos pareigūnai vykdė policinę priemonę greičio mėgėjams tramdyti. Naujieji pareigūnų pagalbininkai „trikojai“ greičio matuokliai per kelias valandas užfiksavo 372 greičio viršijimo atvejus, iš jų ‒ net 337 atvejus A2 kelyje prie, apsisukimo į Tarandę.

Dienos rekordininkas automobiliu skriejo net 185 km/val. greičiu, kai leistinas greitis toje kelio atkarpoje yra tik 70 km/val.

Vairuotojui gresia bauda nuo 450 iki 550 eurų ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo vieno iki šešių mėnesių.

Sostinės policijos pareigūnai nuolatos vykdys tokias policines priemones, siekiant drausminti greitį viršijančius vairuotojus ir mažinti eismo įvykių apskrityje skaičių. Tikimasi, kad šie mobilūs greičio matuokliai drausmins pažeidėjus ir įpratins neviršyti bei laikytis leistino greičio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)