Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas šonu slystantis BMW 318 automobilis. Įraše matyti, kad vairuotojas sukdamas į posūkį tyčia išprovokuoja automobilio slydimą, o kiek vėliau, „persimetęs“ į kitą pusę tęsia slydimą.

Pareigūnai pasakojo, kad toks vaikino pasivažinėjimas Kauno gatvėmis nėra pirmas, mat prieš mėnesį dėl chuliganiško vairavimo jam buvo ne tik skirta piniginė bauda, tačiau ir atimta teisė vairuoti.

Vis tik net ir nubaustas vaikinas nepabūgo vėl išvažiuoti į gatves ir „pasilinksminti“. Antrą kartą už tą patį pažeidimą ir vairavimą neturint tam teisės, kauniečiui skirta bauda siekė beveik 1000 eurų.

„Laimei, neįvyko joks skaudus eismo įvykis, nors reali grėsmė tam buvo. Lyg negana to, neturintis teisės vairuoti vyras, demonstratyviai įvažiavęs į degalinės teritoriją savo automobilį paliko ne kur kitur, o ties ryškiai geltona ištisine linija, draudžiančia tai daryti“, – sakė pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)