„Taip automobiliai statomi mano kieme. Tačiau kažkaip negražiai nuskambėjo, kad BMW vairuotojas kaltas“, – pastebėjo DELFI parašęs daugiabučio gyventojas, nusprendęs apginti vokiško visureigio savininką.

Vyras pasidalino keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kad tą pačią veją kaip stovėjimo vietą išnaudoja dar kelių automobilių vairuotojai.

DELFI skaitytojas akcentavo, kad nuotrauka daryta vos 20 valandą vakaro – ne taip vėlai, kad Kelių eismo taisykles (KET) pažeisti nusprendę vairuotojai dar nebūtų radę tinkamesnės stovėjimo vietos.

„Tas pats kiemas, ta pati veja, ir tas pats čia darosi kasdien. Ant vejos po kokius 4-5 automobilius“, – pasakojo vyras, kurio nuotraukose matyti, kad į KET nusispjovė ir „Volvo“, ir „Lexus“, ir kitų automobilių vairuotojai, nusprendę užimti žalią kiemo lopinėlį savo automobiliais.

DELFI primena, kad KET 150.5 punktas nurodo, jog statyti automobilius ant šaligatvių ar vejos draudžiama, jeigu tokio stovėjimo būdo nenurodo kelio ženklai.

Už tokį pažeidimą Administracinių nusižengimų kodekse yra numatyta 30-90 eurų bauda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)