Kaip skelbiama „Lietuvos policijos“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje, sportiško BMW M4 ekipažas nusprendė pasivažinėti keliu Vilnius–Lentvaris.

Nepaisant to, automobilio ekipažas pamiršo kelis esminius transporto priemonės atributus. Pirmasis – valstybinis numeris, mat BMW vairuotojas nusprendė pasivažinėti be jo.

Visgi, panašu, kad valstybinio numerio šis automobilis turėti ir negalėjo, mat, kaip pranešė policijos pareigūnai, BMW buvo net neįregistruotas Lietuvoje.

Galiausiai, nors pagal Lietuvoje galiojančius įstatymus žieminės padangos automobiliams privalomos nuo lapkričio 10-osios, automobilis gatvėje buvo su vasarinėmis padangomis.

Tiesa, nors pažeidimų pluoštas nemažas, nurodoma, kad už tokius Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus, tai yra, važiavimą neįregistruotu automobiliu, taip pat važiavimą automobiliu, neturinčiu žieminių padangų, skiriama sąlyginai nedidelė 30-40 eurų bauda.

Vyko fotosesija

Internautai komentaruose „Lietuvos policijos“ puslapyje „Facebook“ spėjo išsiaiškinti, kodėl toks automobilis išvažiavo į gatvę. Paaiškėjo, kad tądien buvo nuspręsta surengti išskirtinio modelio fotosesiją.

BMW M4 kupė modelis turi 3 litrų darbinio tūrio turbininį 6 cilindrų eilėje variklį. Pastarasis poruojamas su 7 laipsnių dvigubos sankabos automatine pavarų dėže, arba 6 laipsnių mechanine pavarų dėže.

2014-aisiais pasirodęs kupė standartiškai turi 425 AG galios variklį su 550 Nm sukimo momentu. Su automatine pavarų dėže toks autombilis iki 100 km/val. pagreitėja per 4,1 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)