Feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje“ pasirodė nuotraukos, kuriose – išrikiuota gausybė naujųjų „Volkswagen Caddy“ automobilių.

Kaip skelbė Lietuvos policija, įsigyti 128 automobiliai iki metų pabaigos pasieks visos šalies komisariatus.

Visi automobiliai yra su automatine pavarų dėže, 2 l darbinio tūrio 110 kW maksimalios galios turbodyzeliniu varikliu (TDI), keturiais varančiais ratais, oro kondicionieriumi.

Salone – trys sėdimos vietos (trečia vieta stažuotojui ar nukentėjusiajam), vietoje dalies galinės sėdynės įrengta dėžė ginklams, lentynos ir tvirtinimai visai reikiamai įrangai.

Visuose automobiliuose sumontuota ne tik įprasta pareigūnų automobiliams įranga, bet ir 4 vaizdo kameros.

Automobilio gale – dvi vietos sulaikytiems asmenims gabenti, kurios yra izoliuotos nuo priekinės salono dalies, be langų į išorę, su grotomis dengtu langu į saloną.

Vieno automobilio kaina – 33 333,80 eurų, iš kurių – 7 260 eurų kainavo įrengimas policijos reagavimo funkcijų atlikimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)