Papildyta 21.12 val. Prabėgus keliolikai valandų nuo paskelbtos automobilio paieškos, ėmė sklisti informacija, kad 5 serijos BMW atsirado. Automobilis rastas iš pažiūros apleistuose garažuose. Vagys spėjo ir pasidarbuoti – aprinko automobilio priekinę dalį.

Ne vienas internautas pastebėjo, kad būtent dėl dalių automobilis greičiausiai ir buvo pavogtas.

Trečiadienio rytą pasidalinęs savo istorija ir automobilio nuotraukomis socialiniame tinkle „Facebook“ vyras pabrėžė, kad automobilis dingo Aleksote.

Sprendžiant iš nuotraukų, automobilis nebuvo registruotas Lietuvoje, ant jo tebuvo uždėti „raudoni“ prekybiniai numeriai. Toks valstybinio ženklo numeris siejamas ne su automobiliu, o su numerį išsiėmusiu asmeniu.

Pavogtą automobilį susigrąžinti panoręs vyras internautų paprašė pasidalyti žinute ir paprašė gerai apsižvalgyti kiemuose, kitose vietose, paieškoti automobilio.

Už automobilio suradimą ir pranešimą, kur jis yra, kaunietis pasiūlė 2000 eurų premiją. Vyras prašo pamačius neregistruotą mėlynos spalvos BMW sedaną tamsintais langais bei įtarus, kad tai gali būti iš Aleksoto pavogtas automobilis, pranešt jo nurodytu telefonu.

Kaip rašo „Kas vyksta Kaune“ redakcija, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas patvirtino, kad pranešimas apie dingusį „BMW“ gautas 6.53 val. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)