Kaip LNK žinioms aiškino nuo sukčiaus nukentėjęs vyras, jiedu su dyzelino pigiau įsigyti siūliusiu asmeniu susitiko Salininkų mikrorajone, netoli degalinės.

Iš ten vyrai pajudėjo į „Circle K“ degalinę. Tačiau čia ne vieną vairuotoją apgavusio ir pinigus pasisavinusio vyro jau laukė policijos pareigūnai.

Kaip aiškino LNK žinių kalbinamas vyriškis, sukčius dyzelino siūlė už 0,75 euro. Tai mažiausiai apie 0,5 euro pigiau nei įprasta kaina degalinėje.

„Nespėjome užsipilti, ačiū pareigūnams, pagavo“, – lakoniškai pasakojo per plauką be pinigų nelikęs vyriškis, panoręs pigiau įsigyti 150 l degalų.

Kaip aiškino policijos pareigūnai, pardavėjas pirkėjui pasakė, kad eina atnešti talpos dyzelinui. Tačiau užuot tą padaręs, nėrė į krūmus, kur jau laukė kriminalistai.

Paaiškėjo, kad sukčius prisistatydavo kaip tolimųjų reisų vairuotojas, esą turintis atsarginę degalų kortelę. Sukčius teigdavo, esą dar nesunaudojo visos degalų normos, todėl gali leisti įsipilti už pigesnę nei rinkos kaina.

Susitikęs degalinėje, sukčius pasiimdavo iš aukų pinigus, tačiau eidavo ne susimokėti, o pakampėms pasprukdavo.

Kaip paaiškėjo, sukčius veikė tik vienoje „Circle K“ degalinėje, esančioje prie Vingio parko Vilniuje. Teigiama, kad ši degalinė pasirinkta todėl, kad čia, matyt, lengviausia pabėgti ir pasislėpti. Pranešama ir tai, kad kartą sukčiui pavyko pasprukti nuo policijos.

Pareigūnų duomenimis, nuo šio sukčiaus nukentėjo mažiausiai 10 vairuotojų, tačiau įtariama, kad apgautų yra ir daugiau. Pareigūnai nukentėjusius nuo degalų aferisto ragina kreiptis į Vilniaus Antrąjį policijos komisariatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)