Nuo penktadienio, birželio 21-osios, visi uostamiestyje esantys greičio matuokliai veiks nulinės tolerancijos režimu. Kitaip tariant, nebus galima viršyti nė vieno kilometro daugiau nei nustatytas didžiausias leistinas greitis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnyba akcentuoja, kad nuo šių metų pradžios mieste dėl leistino greičio viršijimo ar saugaus greičio nepasirinkimo jau užfiksuotos 75 avarijos.

Vairuotojai raginami būti labai atsakingais, važiuoti tik mažesniu arba lygiai tokiu, koks leistas, greičiu, kad neįvyktų nelaimė, nežūtų ar nebūtų sužaloti žmonės.

Nulinės greičio viršijimo tolerancijos riba matuokliuose bus nustatyta nuo birželio 21 d. Šios vairuotojų drausminimo priemonės vasarą bus imtasi ir liepos mėnesio pabaigoje, rugpjūčio viduryje, bei pirmosiomis rugsėjo savaitėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)