Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja DELFI pranešė, jog iš prekybos centro daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės iškritusiai moteriai yra numatyta bauda remiantis Administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 8 dalimi: „Kelių eismo taisyklių pažeidimai, išskyrus šiame kodekse numatytuosius“.

Ši dalis numato, kad vairuotojui yra užtraukiama administracinė atsakomybė ir piniginė bauda nuo 10 iki 12 eurų. Vis tik policijos atstovė informavo, kad nelaimės metu BMW automobilį valdžiusiai vairuotojai skirta minimali 5 eurų bauda. Mat nusižengus pirmą kartą arba pripažinus savo kaltę bauda yra sumažinama.

DELFI primena, kad balandžio 25-ąją buvo pranešta, kad iš prekybos centro „Europa“ automobilių stovėjimo aikštės 5 aukšto išlaužęs apsauginius atitvarus iškrito moters vairuojamas (gim. 1979 m.) BMW X6. Krisdamas automobilis vertėsi ir nusileido ant stogo, moteris patyrė daugybinius kūno sužalojimus ir buvo skubiai nuvežta į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)