Tik tai, matyt, ir rūpėjo vienam išbadėjusiam vairuotojui, ne tik gerokai viršijusiam greitį, bet ir bandžiusiam aplenkti niekaip nepažymėtą policijos automobilį vienos juostos kelyje. Nutrūktgalviškai lėkusi transporto priemonė – 6 kartos „Volkswagen Golf GTI“ – galop buvo priversta sustoti ir išvežta policijos.

Šis thedrive.com aprašytas incidentas įvyko Šefildo mieste, Anglijoje.

Nors automobilio konfiskavimas iš pažiūros gal ir atrodo per griežta bausmė už greičio viršijimą, bet juk vairuotojas elgėsi visiškai neatsakingai, be to, jo transporto priemone nebuvo apdrausta. Visų šių aplinkybių Pietų Jorkšyro policijai pakako, kad prie vairo sėdėjęs greitmaisčio gerbėjas savo automobiliu namo tą vakarą negrįžtų. Kaip buvo pasielgta su jo maistu, taip ir liko neaišku.

„Šios transporto priemonės vairuotojas nutarė aplenkti automobilį, kuriuo važiavo pareigūnai, ir neįtikėtinai padidino greitį, taip sukeldamas mirtiną riziką visiems eismo dalyviams“, – konstatavo Pietų Jorkšyro policijos skyriaus atstovas ir pridūrė, kad visa ta sumaištis buvo sukelta tik todėl, kad vairuotojui buvo svarbu pasiekti namus dar neataušus mėsainiui.

Jei panašių prioritetų turite ir jūs, visam gyvenimui atminkite, jog norint, kad neatauštų maistas, tereikia jį padėti ant šildomos keleivio sėdynės – tada tikrai pavyks tvarkingai ir ramiai pasiekti namus. Nelaimėlis, apie kurį ką tik kalbėjome, šio triuko, deja, nežinojo. O galbūt jo automobilyje neveikė sėdynių šildymo funkcija? Kad ir kaip būtų, tai tikrai aukščiausia kaina, kurią teko sumokėti už maistą iš „McDonald’s“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)