A. Campionas buvo suimtas po to, kai nufilmavo save skriejantį dviejų juostų greitkelyje motociklu. Vyrui pavyko įsibėgėti iki 304 km greičio ir viršyti iki šiol Didžiojoje Britanijoje galiojusį greičio viršijimo rekordą.

Pastarasis priklausė 2007 m. „Porsche 911 Turbo“ vairavusiam greičio mėgėjui, įsibėgėjusiam iki 276 km/val., rašo thedrive.com.

Policijos pareigūnams į rankas pateko brito nešiojamasis kompiuteris po to, kai jie ėmėsi tirti bylą, susijusia su motociklo vagyste. Radiniai nustebino net viską mačiusius.

Be to, kad paaiškėjo, jog vyras viešo naudojimo kelyje motociklu perkopė 300 km/val. greitį, paaiškėjo, kad A. Campionas nuolat važinėjo prieš eismą, važiuodavo degant raudonam šviesoforo signalui, o šimtuose namudinių vaizdo įrašų jis nufilmavo daugybę nelegalių triukų kelyje. Už šiuos nusižengimus vyrui skirtas areštas.

Tai – ne pirmas kartas, kai Didžiojoje Britanijoje greičio mėgėjai įkliūva po to, kai savo nusižengimą nufilmuoja ir pasidalina juo viešoje erdvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)