DELFI skaitytojo Lauryno atsiųstame vaizdo įraše atsidūrė iškart du BMW automobiliai, tačiau jų panašumai baigiasi ties vienoda marke. Pilkasis – 7-serijos modelis, kurio vairuotojas tarsi įkūnija gėrį, o 5-serijos universalas galėtų simbolizuoti blogį.

Kaip matyti iš liepos mėnesį Šilutės rajono kelyje Vilkyčiai-Saugos užfiksuotos situacijos, pilkojo BMW vairuotojas lėtai artėja prie geležinkelio pervažos ir lėtai dairydamasis kerta ją, o tuo metu jam pro kairę prašvilpia juodasis BMW, kurio vairuotojas ignoruoja ir pervažos pavojus, ir būtinybę sustoti prie „Stop“ ženklo.

Pagal KET, draudžiama važiuoti nesustojus prieš „Stop“ liniją; jeigu ženklas pastatytas prieš geležinkelio pervažą, vairuotojas privalo sustoti prieš „Stop“ liniją, o jeigu jos nėra – prieš ženklą. DELFI primena, kad lenkimas geležinkelio pervažoje užtraukia baudą vairuotojams nuo 300 iki 500 Lt su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 4 mėnesių.

Dėkojame DELFI skaitytojui už vaizdo įrašą!

Užfiksavote chuliganišką vairavimą ar įžūliai pastatytą automobilį? Pasidalinkite informacija su rubrika „Baudos kvitas“ (baudoskvitas@delfi.lt) arba siųskite filmuotą medžiagą DELFI TV (http://tv.delfi.lt/upload/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)