Vairuotojai sostinėje praneša, kad vakare pagrindines gatves sukaustė ne tik spūstys, tačiau dar didesni kamščiai nusidriekė ir dėl kilusių eismo įvykių. Net keturių automobilių avarija fiksuota Mindaugo gatvėje šalia prekybos centro. Įvykus eismo įvykiui Kalvarijų gatvėje prireikė ugniagesių gelbėtojų.

Nors kelininkai žadėjo, kad keliai prevensiškai bus barstomi dar prieš snygį, gausus sniegas iššūkių vairuotojams nepagailėjo.

Apie sudėtingas eismo sąlygas pranešama visame Vilniaus mieste.

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad didžiojoje šalies dalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios, daug kur, šiaurės vakarų Lietuvoje vietomis, provėžotos, padengtos pažliugusiu sniegu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugelyje šalies rajonų slidūs, provėžoti, daug kur padengti pažliugusio, puraus ar prispausto sniego sluoksniu.

Šalyje dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją