Šiais metais startuolis planuoja toliau didinti apyvartą, skaičiuojama, kad elektromobilių rinka Lietuvoje toliau augs kartais.

„Praėjusiais metais elektromobilių parduota dvigubai daugiau nei 2020. Matome įsibėgėjančią rinką, planuojame, kad šie metai bus dar sėkmingesni nei praėję. Ir toliau didžiąją dalį pelno ketiname skirti plėtrai, naujų modelių pasiūlai Lietuvos rinkai. Taip pat norime plėsti labdaringus projektus, kuriems pernai teko kelios dešimtys tūkstančių eurų“, – sako „Deals On Wheels“ įkūrėjas Laurynas Boguševičius.

Pernai bendrovė ypač daug dėmesio skyrė investicijoms į klientų aptarnavimą. Per 600 tūkst. eurų investuota į demonstracinį elektromobilių parką, kuris šiuo metu yra didžiausias Baltijos valstybėse. Bendrovė atidarė du naujus biurus, o komanda nuo 4 žmonių išsiplėtė iki beveik 20-ies. Įmonė taip pat investavo į klientų aptarnavimo procesų skaitmenizavimą, o tai leido įgauti konkurencinių pranašumų – į paklausimus reaguoti ir konsultacijas suteikti vidutiniškai per 3 valandas.

Pirmasis specializuotas elektromobilių salonas Vilniuje duris atvėrė prieš mažiau nei metus. Siūlomų modelių kaina svyruoja nuo 25 tūkst. eurų iki 100 tūkst. eurų.

Bendrovės akcininkai – įkūrėjas Laurynas Boguševičius, investuotojas bei baldų prekybos internetu įmonės „Furniture1“ įkūrėjas Pijus Makarevičius, finansų ekspertas ir įmonės „Orion Leasing“ vadovas bei bendrasavininkis Laimonas Belickas, taip pat komunikacijos ekspertas, reputacijos agentūros „Winning“ įkūrėjas Andrius Baranauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)