Po to, kai 2020 m. modelis „Sandero“ pelnė šią nominaciją, šiemet ant nugalėtojų pakylos užkopė ir modelis „Spring“. Vien elektra varoma transporto priemonė pasižymi nedidele kaina ir mažomis eksploatavimo išlaidomis.

Pristačius modelį „Spring“, šis plačiai nuskambėjo kaip prieinamiausias miesto elektromobilis rinkoje. Šiuolaikiškas, pagrindinius poreikius atitinkantis elektromobilis „Spring“ yra kompaktiškas ir visa tai už neprilygstamą kainą. Tai universalus ir prisitaikantis automobilis, kurio kompaktiškas dydis ir įspūdingas nuvažiuojamas atstumas (iki 305 km pagal „WLTP City“) leidžia jį idealiai pritaikyti kasdieniam naudojimui.

Per aštuonis mėnesius gauta daugiau kaip 40 tūkst. modelio „Spring“ užsakymų. Tai – puiki komercinė reakcija. Elektromobilis „Spring“, suteikdamas galimybę visiems naudotis elektra varomu transportu, pritraukė ne tik „Dacia“ prekių ženklą jau pažįstančius klientus, bet ir daug naujų klientų.
„Nuo pat pasirodymo „Dacia Spring“ sulaukė didžiulės sėkmės. Norėtume padėkoti „Automobile Awards“ už jau antrąją „Good Deal“ nominaciją, kuri patvirtina, kad klientai noriai renkasi mūsų modelius. Dėl savo neprilygstamos kainos ir patrauklios išvaizdos, „Spring“ elektromobiliai tampa prieinami visiems. Trumpai tariant, tai elektrinė „Dacia“ rEVoliucija!“,- sake Denis Le Vot, „Dacia“ ir „LADA“ prekių ženklų generalinis direktorius.

Vertinimo komisija taip pat pripažino „Bigster Concept“ 2021-ųjų „Coup de Coeur“ koncepcinių automobilių kategorijoje. Ištikimas „Dacia“ dvasiai, „Bigster Concept“ koncepcinis automobilis yra 4,6 m ilgio, tvirtas ir erdvus. Savo stichijoje – dulkėtuose keliuose ir užkariaujant nepažintas teritorijas – jis siūlo nepriekaištingą paketą su viskuo, ko reikia norint leistis į kitą nuotykį.

„Dacia Spring“ apžvalgą perskaityti galite čia.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją