Šiuose rajonuose, skelbiama eismo informacijos portale Eismoinfo.lt, magistraliniai keliai daugiausia šlapi arba drėgni, Trakų rajone vietomis padengti plikledžiu.

Krašto ir rajoniniai keliai daug kur slidūs dėl plikledžio, vietomis provėžoti ir padengti prispausto sniego sluoksniu.

Raseinių, Kauno, Ukmergės ir Vilniaus rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia 200 m.

Likusioje šalies dalyje magistralinių kelių dangos daugiausia sausos arba drėgnos, tik rajoniniai keliai vietomis išlieka provėžoti, kai kur padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs.

Geresnės eismo sąlygos vakarinėje šalies dalyje.

AB „Kelių priežiūra“ slidžius ir provežuotus kelių ruožus valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Varėnos ir Utenos rajonuose silpnai lyja, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Išbandymas sostinei

Vilniaus vairuotojai ir pėstieji apie ypač slidžius šaligatvius ir gatves pradėjo kalbėti dar antradienio vakarą. Per naktį situacija nepasikeitė.

Ne viename vairuotojams skirtame socialiniame tinkle akcentuota, kad važiuoti reikia ypač atsargiai, mat sustoti greitai ir ten, kur norisi, nepavyks net ir labai norint.

Negana to, naktis nepraėjo be sudėtingų eismo įvykių. Štai naujasis Liepkalnio tunelis po naktį įvykusios avarijos lieka užtvertas abejomis kryptimis, kadangi čia apvirto sunkvežimis, vežęs krovinį.

Sunkiasvoris automobilis prakirto eismo kryptis atitvėrusią tvorą ir virto sustabdydamas eismą abejomis kryptimis: ir į Vilnių, ir iš Vilniaus. Kol sunkvežimio avarija nebus likviduota, rekomenduojama rinktis kitą kelią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)