Likusioje šalies dalyje, kaip praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija, magistraliniai keliai drėgni ar sausi, krašto ir rajoniniai keliai provėžoti, vietomis padengti plonu puraus ar prispausto sniego sluoksniu. Bendrovė „Kelių priežiūra“ apsnigtus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau vairuotojų kelininkai prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų greitį.

Didžiojoje šalies dalyje rytą silpnas snygis, pietų Lietuvoje kai kur pereinantis į šlapdribą, tik Klaipėdos apskrityje kritulių nėra. Oro temperatūra pietų ir pietryčių Lietuvoje svyruoja nuo 2 iki 6 laipsnių šalčio, šiaurės rytų, vidurio ir vakarų Lietuvoje – nuo 7 iki 11 laipsnių šalčio, o Šiaulių apskrityje – nuo 11 iki 16 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną pietiniuose ir rytiniuose rajonuose daug kur numatomas silpnas snygis. Išsilaikys plikledis, kai kur silpnai pustys. Vėjas šiaurės rytų, 6–11 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, vietomis šiauriniuose rajonuose apie 10 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją