Automobilių realybės šou „Kieno didesni?“ pirmoji užduotis – turint 500 Eur per savaitę nusipirkti automobilį, kuris galėtų atlaikyti ekstremaliausias situacijas. Su paskutiniu nupirktu automobiliu dalyviai turės atlikti projekto organizatorių „UBR Team“ užduotis – važiuoti bekele, pervežti daiktus, dalyvauti orientacinėse varžybose ir kt.

Prieš prasidedant varžyboms dalyviai dalijosi mintimis, kaip įsivaizduoja automobilį, kuris galėtų tikti įvairiose gyvenimo situacijose. Pavyzdžiui, profesionalių lenktynininkų Benedikto Čirbos ir Pauliaus Reiso svajonė buvo įsigyti BMW „E92 M3“. O muzikos grupės „8 Kambarys“ nariai sakė: „Svarbiausia, jog tai būtų didelis automobilis, kuriame galima nakvoti, turėtų tvirtą pakabą, būtų varomas keturiais ratais, pageidautina, juodos spalvos ir, žinoma, kad jame būtų gera garso aparatūra.“

Automobilių pirkimo ir pardavimo užduotis jau eina į pabaigą. Su kokiais automobiliais, tinkamais visais gyvenimo atvejais, toliau varžysis dalyviai, pamatysite „Kieno didesni?“ 5 serijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją