„Verslai supranta, jog perėjimas prie elektrinio komercinio transporto yra neišvengiamas, todėl investuoti į procesų pokyčius pradeda jau dabar“, – teigia „Busnex“ vadovas Simonas Ramanauskas.

Anot Simono Ramanausko, įmonės, teikiančios prekes ar paslaugas miestų centruose įsikūrusiems verslams bei žmonėms, be elektra varomo krovininio transporto neišsivers. „Ribojimai anksčiau ar vėliau bus įvesti, tad įmonės jau dabar turėtų pradėti atnaujinti savo aptarnaujančio krovininio transporto parką bei pratintis prie darbo specifikos naudojant elektrinį transportą. Iš anksto pradėję ruoštis pokyčiams verslai taip išvengtų staigių išlaidų ar stagnacijos ateityje.“

Naujasis „EC35“ elektrinis mikroautobusas turi 38,7 kWh bateriją ir 80 AG variklį. Mikroautobusas palaiko greitąjį įkrovimą, kurio metu baterija įkraunama vos per 90 minučių. Įprastu režimu baterija įkraunama per 7-8 valandas.

Visiškai elektrinis „DFSK EC35“ yra itin kompaktiškas ir efektyvus mikroautobusas, idealiai tinkantis darbui mieste. Nepaisant ganėtinai kompaktiškų matmenų - 4500x1680x1985mm – „EC35“ yra nepaprastai talpus. Nominali krovininio autobuso apkrova yra 1090kg, o krovinių skyriaus tūris – 4,8 m3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)