„Ducato yra vienas sėkmingiausių „Fiat“ automobilių grupės kūrinių, eilę metų skinantis laurus visoje Europoje ir garsėjantis savo kokybe, tad visi atnaujinimai tik dar labiau sustiprins jo pozicijas rinkose“, – sako „Fiat Professional“ atstovybės Lietuvoje vadovas Arnoldas Ardzevičius.

Anot „Fiat“ atstovų Lietuvoje, pagrindiniai „Ducato“ atnaujinimai yra susiję su dinamiškesniu išorės dizainu, pagerintomis variklio savybėmis bei inovatyviomis technologijomis, suteikiančiomis vairuotojui ir keleiviams, lengvosioms transporto priemonėms nenusileidžiantį, komforto jausmą.

Naujausiuose „Ducato“ bus montuojamos 6 greičių mechaninės pavarų dėžės, kurias galima bus rinktis su keturiais skirtingais varikliais, išvystančiais nuo 120 AG iki 180 AG arba „9Speed“ automatinės – su trimis varikliais, išvystančiais nuo 140 AG iki 180 AG.

Atnaujintuose modeliuose bus įdiegta pastovaus greičio palaikymo sistema su „STOP and GO“ funkcija, integruota juostų laikymosi sistema (Lane Centering), palaikanti automobilio trajektoriją eismo juostos viduryje bei „Traffic Jam“ sistema, kuri prireikus automatiškai sustabdys transporto priemonę, o srautui pajudėjus, judės kartu.

Naujausiuose „Ducato“ taip pat bus montuojama „AEB“ sistema aptinkanti ir perspėjanti apie priekyje esančius objektus, jų greitį ir dydį, veiks ir kelio ženklų, tolimųjų šviesų atpažinimo sistemos bei belaidė komunikacijos įrangos krovimo sistema.

Tuo tarpu transporto priemonių nustatymus ir įspėjimus vairuotojai sekti galės pilnai skaitmeninėje 10 colių įstrižainės multimedijos sistemoje su liečiamu ekranu bei naudotis 3D navigacija.

Naujojo „Ducato“ kaina Lietuvoje prasidės nuo 25 990 Eur, per pirmus šešis šių metų jų Lietuvoje parduota daugiau nei 100 vnt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją