Progresyvus dizainas, didelis galingų jėgos agregatų pasirinkimas, aukščiausio lygio susietumas ir visa eilė saugos sistemų pabrėžia, kad šis automobilis ne tik įkūnija CUPRA vertybes, bet ir įveikia šiuolaikinės galingų automobilių eros keliamus iššūkius.

Dizainerių ir konstruktorių komanda ant „Volkswagen“ grupės modulinės platformos „MQB Evo“ su pradiniu technologijų rinkiniu sugebėjo sukurti automobilį, turintį visus būtinus CUPRA bruožus.

Su dviejų tipų kėbulu (penkiaduris hečbekas ir sportinis universalas) „CUPRA Leon“ užsitikrina platesnės auditorijos palankumą,– pirkėjams nereikia aukoti galios, komforto ar praktiškumo pasirinkus savo gyvenimo būdui priimtinesnį kėbulą.

Aukšto lygio standartinė įranga, įskaitant priekinius ir galinius žibintus su šviesos diodais, sportines priekines sėdynes (su lenktais šonais), dinamišką važiuoklės valdymą, automatinę pastovaus greičio palaikymo sistemą, skaitmeninį prietaisų skydelį ir navigacijos sistemą su 10-ies colių ekranu ir ne tik, suteikia šiam automobiliui puikią vertę tarp konkuruojančių sportiškų ir galingų automobilių.

Itin pažangūs šio naujausio modelio jėgos agregatai, dinamiškos važiuoklės technologijos, elegantiškas sportiškumo bei rafinuotumo derinys salono ir kėbulo dizaine kuria unikalią vairavimo patirtį ir dar labiau sustiprina CUPRA prekinį ženklą. Pridėjus susietumo ir skaitmenizacijos kuriamą vartotojo patirtį bei pažangiausias pagalbos vairuotojui sistemas, „CUPRA Leon“ tampa vienu patraukliausių automobilių savo segmente.

Pradžioje modeliuose su abiejų tipų kėbulais bus 2 litrų 300 AG benzininis variklis su turbo kompresoriumi, priekiniai varantieji ratai ir 7 laipsnių automatinė pavarų dėžė. Modeliuose su universalo kėbulu bus ir 310 AG variklis, 4 ratų pavara ir 7 laipsnių automatinė pavarų dėžė, padedanti automobiliui įsibėgėti iki 100 km/val. per 4,9 sekundės. Vėliau jėgos agregatus papildys pigesnis 245 AG variantas.

Galia ir sukimo momentas – tai tik keli išskirtiniai „CUPRA Leon“ bruožai. Be to, tai vienas iš saugiausių CUPRA prekių ženklu žymimų automobilių su itin pažangiomis pagalbos vairuotojui sistemomis, apsaugančiomis keleivius nuo avarijų greitkelyje, mieste ir netgi išvažiuojant iš stovėjimo vietos.

„CUPRA Leon“ ne tik puikiai pasirodys kelyje, bet suteiks aukščiausio lygio ryšį ir susietumą, svarbų vis labiau skaitmenizuotame mūsų pasaulyje. Su „CUPRA Leon“ kelyje būsite visada prisijungęs, nes čia yra viskas nuo išmaniojo įrenginio perkėlimo į automobilio saloną iki naudojimosi konkrečiam automobiliui skirtomis internetinėmis paslaugomis.

„CUPRA Leon“ kaina prasideda nuo 31 700 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)