Naujasis modelis turi 10 mm didesnę prošvaisą nei jo pirmtakas ir yra tuo pat metu 20 mm žemesnis. 18 colių skersmens ratlankiai „Honda HR-V“ modeliui tapo standartiniais.

Erdvė kojoms gale išaugo 35 mm. Be to, galinės sėdynės gali būti nulenktos ir išdėliotos į vidiškai lygų paviršių, jeigu reikia vežti krovinį. Dar daugiau: įdiegta išmani sistema supranta, kada automobilio vairuotojas su rakteliais tolsta nuo bagažinės, todėl automobilis šią gali uždaryti automatiškai.

Po kapotu: du elektros varikliai, suporuoti su 1,5 l darbinio tūrio „i-VTEC“ 96 kW varikliu. Visa sistema veikia taip, kad vairuotojas nė nepajunta, kada dirba skirtingi komponentai: pavyzdžiui, elektros varikliai įsikiša tada, kai prireikia daugiau galios, benzininis variklis naudojamas važiuojant didesniais ir pastovesniais greičiais.

Europoje naujasis „HR-V e:HEV“ pasirodys 2021 m. pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)