Kone lygiai po metų, 2022-ųjų metų vasarą, įspūdingą „Nissan“ krosoverių asortimentą papildys naujas „X-Trail“ visureigis, kurio pasaulinis debiutas įvyko šiandien 2021 m. Šanchajaus automobilių parodoje, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Kaip ir jo giminaitis „Qashqai“, jis bus konstruojamas ant ypač pažangios aljanso CMF-C platformos, pritaikytos „Nissan“ moderniam „ePOWER“ galios agregatui. Be to, jis pasirodys su ištobulintomis pagalbinėmis vairuotojo technologijomis ir bus dar rafinuotesnis bei dinamiškesnis.

Naujasis „X-Trail“ – ketvirtosios sėkmingo šeimyninio visureigio kartos atstovas. Šis pagal ankstesnių kartų formulę sukurtas automobilis į nuotykius linkusiems pirkėjams siūlo lanksčiai pritaikomą ir universalų saloną bei naujausias „Nissan“ vidaus technologijas. Kaip ir dabartinis „X-Trail“, naujasis modelis bus komplektuojamas su nulenkiama trečiąja sėdynių eile, todėl šeimos ir draugai galės patogiau keliauti ir turiningai praleisti laiką išvykos metu, tačiau išliks gana kompaktiškas, kad būtų lengva manevruoti jį statant.

„e-POWER“

Naujasis „X-Trail“ bus komplektuojamas su „Nissan e-POWER“ sistema. Tai unikalus naujoviškas „Nissan“ sprendimas ir pagrindinė bendrovės pažangiojo mobilumo strategijos dalis.

„e-POWER“ sistema išsiskiria tuo, kad benzininis variklis naudojamas tik elektros energijai generuoti, o elektrinis variklis tik varo ratus. Tai reiškia, kad variklis gali visuomet dirbti optimaliame sūkių diapazone, užtikrindamas išskirtinę degalų ekonomiją ir mažesnį CO2 kiekį, lyginant su tradiciniu vidaus degimo varikliu. Šis naujoviškas galios agregatas skirtas tiems pirkėjams, kurie nėra pasirengę vairuoti elektromobilio, tačiau nori naudotis elektrifikuoto galios agregato privalumais.

Naujasis „Nissan X-Trail“ modelis su visų varomųjų ratų sistema ir toliau liks puikiu pasirinkimo variantu nuotykius mėgstančioms šeimoms. Jos galės mėgautis išskirtiniu universalumu, kurį papildo pažangi visų varomųjų ratų sistema su važiavimo per sniegą, žvyrą ar purvą nustatymais, suteikianti pasitikėjimo keliaujant sudėtingomis kelio ar bekelės sąlygomis.
Visapusiškas krosoverių asortimentas

Naujojo „X-Trail“ pasirodymas 2022 m. vasarą užbaigs kardinalią patrauklaus „Nissan“ asortimento plėtrą ir atnaujinimą.

„Nissan“ pristatomi modeliai – nuo įspūdingo ir išraiškingo antrosios kartos „Juke“ pasirodymo 2019 m. lapkritį, pasaulinės stulbinamo naujo elektrinio „Ariya“ krosoverio premjeros 2020 m. liepą ir trečiosios kartos legendinio novatoriško „Qashqai“ pristatymo 2021 m. vasarį iki naujojo „X-Trail“ – atskleidžia bendrovės drąsią novatorišką kryptį elektrifikuotos ateities link, kuria ji suka pasitelkdama savo verslo pertvarkos planą skambiu pavadinimu „Nissan NEXT“.

„Nissan“ modelių asortimento atnaujinimas ir toliau vyksta sparčiu tempu. Naujasis „X-Trail“ liks ištikimas įsitvirtinusiai visureigio formulei, kuri susilaukė sėkmės jau nuo pirmojo šio „Nissan“ modelio pristatymo 2001 m. Jis bus efektyvesnis, rafinuotesnis, universalesnis ir apginkluotas patogiomis technologijomis. Jis papildys savo giminaičių – elektrinių krosoverių gretas, tapdamas išskirtiniu visureigiu su elektrifikuotu galios agregatu kasdieniams klientų poreikiams patenkinti“, – teigė „Nissan“ vadovas Guillaume Cartieris, atsakingas už Afrikos, Vidurio Rytų, Indijos, Europos ir Okeanijos (AMIEO) regioną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)