„Regitra“ suteikia galimybę užsisakyti patinkantį numerio ženklų derinį savo automobiliui. Jį būtent ir bus galima išsirinkti iš šiandien paskelbto planuojamų gaminti sąrašo, kuris yra papildomas maždaug kas ketvirtį. Jame esanti raidžių seka parenkama abėcėlės tvarka, o skaičių – didėjimo.

Iš kokių derinių bus galima rinktis?

Šį kartą sąrašas bus papildytas 67 naujais raidžių deriniais, prasidedančiais M raide. Tai reiškia, kad iš viso bus galima rinktis net iš 67 tūkst. galimų raidžių ir skaičių kombinacijų tokių kaip, pavyzdžiui: MAC 500, MAN 777 ar MAM 100.

Visas raidžių derinių sąrašas pateikiamas žemiau:

MAA, MAB, MAC, MAD, MAE, MAF, MAG, MAH, MAI, MAJ, MAK, MAL, MAM, MAN, MAO, MAP, MAR, MAS, MAT, MAU, MAZ, MBA, MBB, MBC, MBD, MBE, MBF, MBG, MBH, MBI, MBY, MBJ, MBK, MBL, MBM, MBN, MBO, MBP, MBR, MBS, MBT, MBU, MBV, MBZ, MCA, MCB, MCC, MCD, MCE, MCF, MCG, MCH, MCI, MCY, MCJ, MCK, MCL, MCM, MCN, MCO, MCP, MCR, MCS, MCT, MCU, MCV, MCZ.

Kaip patikusį derinį užsisakyti internetu?

Naujus numerio ženklų derinius bus galima rezervuoti internetu šiandien, balandžio 13-ąją, nuo 17 val. Tuo metu „Regitros“ padalinyje – kitą darbo dieną (trečiadienį), dėl vizito užsiregistravus iš anksto.

Rezervuoti numerio ženklai pagaminami per 5 d. d., po kurių klientai juos gali priskirti savo turimai transporto priemonei taip pat internetu. Numerio ženklai ir naujas registracijos liudijimas pristatomi į namus ar artimiausią paštomatą.

Beje, užsisakyti numerio ženklus gali ir tie, kurie dar tik planuoja įsigyti automobilį. Tokiu atveju rezervuoti numerio ženklai bus pagaminti ir saugomi „Regitros“ padalinyje. Ši paslauga 1 metus teikiama nemokamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)