20 metų sėkmingai dirbanti bei 10 metų serviso paslaugas teikianti „Autecha“ – jau šeštasis autorizuotas „Fiat Professional“ servisas Lietuvoje. Pagal gamintojo reikalavimus jame bus vykdomas automobilio garantinis ir pogarantinis aptarnavimas, techninė profilaktika, automobilio priežiūros ir remonto paslaugos. Tokie servisai jau veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje.

„Norime sukurti kuo platesnį paslaugų tinklą savo klientams, kurie komerciniais „Fiat“ automobiliais važinėja visoje šalyje. Žinome, kaip verslui svarbu turėti patikimus, prižiūrėtus, nuolat eksploatuojamus automobilius. Todėl ir rinkdamiesi savo partnerius visuomet atsižvelgiami į tai, kaip profesionaliai bei operatyviai jie gali suteikti būtinas remonto bei priežiūros paslaugas“, – teigia „Autobrava“ tinklo plėtros vadovas Paulius Prišmontas.

Kartu jis papildo, jog įmonę „Autecha“ buvo pasirinkta neatsitiktinai: čia dirba kompetentingi specialistai, kurie reguliariai kelia savo kvalifikaciją pagal „Bosch Car Service“ ir „Fiat“ mokymų programas.

„Labai džiaugiamės tapę oficialiais „Autobrava“ partneriais. Esame ilgametę patirtį turintys komercinio transporto specialistai, galintys užtikrinti aukštą aptarnavimo kokybę. Mūsų prioritetai – darbuotojų profesionalumas, įgūdžiai ir kompetencija, patikimumas, operatyvumas bei tolerancija kiekvienam klientui“, – sako „Autecha“ serviso vadovas Justas Raicevičius.

Remontuojant automobilius oficialiame „Autecha“ servise naudojamos tik originalios „Fiat Professional“ dalys, kurioms taikoma 24 mėnesių garantija be ridos apribojimo, išskyrus dalis, kurios dėl intensyvaus naudojimo paprastai savaime nusidėvi greičiau nei per 2 metus, pavyzdžiui, padangos, stabdžių trinkelės, valytuvų šluotelės ir kt. Servisas įsikūręs adresu Beržų g. 3, Panevėžys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)