6 val. duomenimis, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingesnės eismo sąlygos šiaurės ir šiaurės vakariniuose rajonuose. Čia valstybinės reikšmės kelių dangos padengtos puraus ar prispausto sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios.

Raseinių, Rokiškio ir Akmenės rajonuose eismo sąlygas sunkina plikledis, Šiaulių rajone – lijundra.

Slidžius kelių ruožus barsto ir valo bendrovė „Kelių priežiūra“, vairuotojai įspėjami atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis šlapios, tačiau rajoniniai keliai šiaurės vakarų Lietuvoje ir Vilniaus apskrityje daug kur padengti pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu, provėžoti bei slidūs.

Marijampolės, Alytaus ir Lazdijų rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia 100-200 metrų.

Aukščiausia oro temperatūra siekia nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną šiaurės vakarinėje šalies pusėje numatomas snygis, šlapdriba, Pietryčių Lietuvoje šlapdriba, lietus, vietomis galima lijundra, plikledis. Žemaitijoje ir pajūryje kai kur kils trumpa pūga.

Aukščiausia oro temperatūra bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)