Bendrovė paskelbė pagaminusi milijonąjį „Cayenne“ modelį – GTS versiją ryškios raudonos „Carmine Red“ spalvos. Ši naujiena paskelbta prabėgus trims metams po to, kai buvo paskelbta, kad pagamintas milijonasis 911 modelis, nors jis ir yra gaminamas jau 40 metų.

Sprendžiant iš to, kad SUV pardavimais pasivijo 911 modelį per maždaug porą metų, nesunku nuspėti, kad neilgai trukus didysis „Porsche“ pardavimais giminaitį kupė kėbulu pralenks. O tuo pat metu „Macan“ modelis pardavimais lenkia visą likusią „Porsche“ gamą kasmet.

Ne taip seniai pardavimų karaliaus etiketė priklausė „Boxster“ modeliui. Nuo 1997-ųjų, kai jis buvo pristatytas kaip pigesnė ir įkandamesnė „Porsche“ versija, jo pardavimai ženkliai augo.

Tačiau 718 mnodelio abi versijos – tiek „Cayman“, tiek „Boxster“ – dabar pagal pardavimus rikiuojasi žemiau netgi nei 911. Ir nepanašu, kad kada nors šis modelis galėtų pralenkti 911 modelį. Ir nors pastarasis nėra geriausiai parduodamas „Porsche“, ženklo gerbėjai gali paliudyti, kad tai vis dar geriausiai „Porsche“ parduodamas sportinis automobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)