„Dėl susidariusios situacijos dalis suplanuotų praktikos egzaminų perkeliami į kitas dienas. Siekiant užtikrinti vairavimo egzaminų paslaugų teikimą, Vilniaus filiale Lentvario gatvėje ilginamas darbo laikas – praktikos egzaminų paslaugos teikiamos viena valanda ilgiau. Taip pat ieškoma sprendimų dėl papildomų darbo dienų“, – BNS trečiadienį sakė įmonės atstovė Emilija Bardauskienė.

„Su asmenimis, kuriems bus atšaukti praktikos egzaminai, susisieks įmonės darbuotojai ir pasiūlys kitus galimus laikus“, – pridūrė jis.

Įmonės atstovė teigė kol kas negalinti pasakyti, kiek žmonių teks keisti suplanuotus praktikos egzaminų laikus, tačiau šią informaciją žadėjo pateikti vėliau.

„Regitros“ duomenimis, užsikrėtimas koronavirusu iš viso patvirtintas dešimčiai įmonės darbuotojų – keturiems Kaune (Raudondvario pl. 234B) ir šešiems Vilniuje (Lentvario g. 7). Sostinėje visi susirgusieji – egzaminuotojai.

„Saviizoliacijoje, įskaitant ir tuos, kuriems patvirtintas koronavirusas, šiuo metu iš viso yra 14 darbuotojų“, – komentavo E. Bardauskienė.

Jos teigimu, visi darbuotojai aprūpinti dezinfekcinėmis ir apsaugos priemonėmis.

„Atvykę į darbo vietą darbuotojai matuojasi kūno temperatūrą ir atidžiai stebi sveikatą. Pajutus ligos simptomus, prašoma neatvykti į darbą. Taip pat darbas padaliniuose organizuojamas taip, jog būtų užtikrintas kuo mažesnis fizinis kontaktas patalpose, o egzaminų automobiliuose yra įrengtos specialios pertvaros, kurios mažina viruso plitimo tikimybę. Egzaminų automobiliai ir teorijos egzaminų klasės po kiekvieno egzamino vėdinami ir dezinfekuojami“, – komentavo įmonės atstovė.

Be to, ji teigė, kad šiuo metu nėra taikoma taisyklė, kai apie nedalyvavimą egzamine būtina pranešti likus 24 val. iki jo pradžios. Būsimi vairuotojai, kurie pajuto kokius nors ligos simptomus, kviečiami bet kuriuo metu atšaukti registraciją į egzaminą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)