Su sėkmingu kupė visureigio „Arkana“ pristatymu Europos rinkoje „Renault“ iš naujo sukūrė rinkai tinkamą formulę tam, kad taptų pirmuoju automobilių gamintoju, siūlančiu kupė stiliaus visureigius šiame žemyne, kas iki šiol buvo tik „Premium“ klasės automobilių išskirtinumas. Šis visiškai naujas pasiūlymas apima kitus kompaktiškų automobilių serijos modelius („Mégane“, „Kadjar“ ir „Scenic“) ir yra nukreiptas į išskirtinį visureigių rinkos augimą visame pasaulyje.

Naujasis „Renault Arkana“ užtikrina kvapą gniaužiančią vairavimo patirtį, ypač su „R.S. Line“ apdaila ir naujausio visiškai hibridinio variklio technologija. Naujasis „Arkana“ bus gaminamas su multi-hibridiniu varikliu, kuris savo segmente yra unikalus – su „E-TECH Hybrid“ 140 AG varikliu ir „TCe 140“ bei „TCe 160“ varikliais su 12 V mikro hibridine sistema. E-TECH hibridinė technologija, jau įdiegta į „Clio“, „Captur“ ir „Mégane“, yra naujausias „Renault“ išradimas, saugomas daugiau nei 150 patentų ir paremtas įmonių grupės patirtimi elektrinių automobilių bei F1 srityje.

Naujasis „Renault Arkana“ Europoje pasirodys pirmąjį 2021 m. pusmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)