Aistra automobiliams ir pagarba pirmajai modelio versijai pagrįstas naujasis „Defender“ visureigis teikia beprecedenčių galimybių: automobilyje įrengtos pažangiosios įvairioms kelio sąlygoms pritaikytos sistemos suteikia daugiau pasitikėjimo savimi leidžiantis į 21-ojo amžiaus nuotykius. Visgi naujasis „Defender“ spinduliuoja novatoriškumo dvasia, kuri yra išskirtinė „Land Rover“ automobilių savybė jau daugiau nei 70 metų.

Svarbi naujovė 2021 metais – pažangi įkraunamoji hibridinė (PHEV) modelio „Defender“ versija (P400e). Įkraunamojoje hibridinėje modelio versijoje įtaisytas galingas 2.0 l darbinio tūrio keturių cilindrų benzininis variklis ir 105 kW elektrinis variklis, kurie kartu generuoja 404 AG ir didelį sukimo momentą, užtikrina mažas eksploatacines išlaidas, į aplinką išmeta vos 74 g/km CO2 ir sunaudoja 3,3 l/100 km degalų. Pasirinkus elektrinio automobilio režimą, automobilis neterš aplinkos ir nuvažiuos iki 43 km (taip pat ir bekelės sąlygomis). Važiuojant bekele, dėl elektrinio variklio generuojamo tiesioginio sukimo momento „Defender“ visureigis tampa dar galingesniu.

Dar viena automobilių gamintojo „Land Rover“ naujovė – galingas ir efektyvus šešių cilindrų „Ingenium“ dyzelinis variklis. Puikiais techniniais parametrais pasižymintis, sklandžiai važiuojantis ir rafinuotas naujasis „Defender“ visureigis yra neprilygstamas tiek kelyje, tiek bekelės sąlygomis.

Naujoji „X-Dynamic“ komplektacija pritaikyta tiek dviejų, tiek keturių durų „Defender“ modelio versijoms („Defender 90“ ir „Defender 110“). Į komplektaciją įeina įvairūs išorės ir salono dizaino elementai, atspindintys neįtikėtiną visureigio su keturiais varančiaisiais ratais galingumą ir išskiriantys jį iš minios.

Be to, gamintojas praplėtė papildomai užsakomos įrangos, skirtos pritaikyti „Defender“ pagal individualius poreikius, asortimentą, pavyzdžiui, numatė naujus kėbulo spalvos variantus „Yulong White“, „Silicon Silver“ ir „Carpathian Grey“, derinamus su kontrastingų spalvų stogo apdaila. Pirmą kartą šio modelio istorijoje pirkėjams siūlomi įvairūs individualiai užsakomos įrangos variantai, pavyzdžiui, modelio versijai „Defender 110“ – sulankstomas medžiaginis stogas, o modelio versijai „Defender 90“ – paketas „Suspension Pack“; taip pat pirkėjai gali atskirai užsisakyti „Premium“ stiliaus LED priekinius žibintus, „Meridian“ garso sistemą, projekcinį ekraną ant priekinio stiklo ir priekinius rūko žibintus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)