Tai reiškia, kad visi automobilio dalių ir surinkimo defektai bus pakeisti ar sutaisyti nemokamai visą laikotarpį, kol esate transporto priemonės savininkas, net jei automobilio garantija yra pasibaigusi. Kai Jūs savo automobilį perduosite autorizuotų „Volvo“ techninės priežiūros centrų meistrams, kur jis bus suremontuotas naudojant originalias „Volvo“ dalis, galėsite pasinaudoti „Volvo“ neriboto laiko garantija atsarginėms dalims, nepriklausomai nuo to, kokia yra automobilio rida.

„Garantija originalioms atsarginėms dalims, galiojanti visą laikotarpį, kol automobilis asmeniui priklauso nuosavybės teise, automobilių versle yra unikalus pasiūlymas, – sako Algirdas Binkevičius, UAB „Sostena“ „Volvo“ vykdomasis direktorius. – Šiuo metu „Volvo Cars“ ją teikia tik pasirinktose rinkose, tarp jų – ir Baltijos šalyse. Taip „Volvo“ automobiliai dar ilgiau išlaikys savo vertę rinkoje ir suteiks savininkams dar daugiau pasitikėjimo bei užtikrintumo."

Jei atsarginės dalies gedimą kompensuoja neriboto laiko garantija, autorizuotas „Volvo“ aptarnavimo centras sutaisys arba pakeis dalį nauja nemokamai darbo metu ir per numatytą laiko trukmę.

Klaipėdoje atidarytas naujas "Volvo", "Dacia" ir "Renault" salonas

„Tam, kad dalims galiotų neriboto laiko garantija, privaloma reguliariai atlikti automobilio aptarnavimą „Volvo“ nustatytais terminais, kurie yra nurodyti aptarnavimo ir garantijos sąlygose. Be to, tam, kad galiotų neriboto laiko garantija, pirkėjas automobilį turi naudoti, prižiūrėti ir rūpintis taip, kaip nurodyta naudotojo vadove bei aptarnavimo ir garantijos knygelėje. Pirkėjas turi reguliariai tikrinti alyvos ir kitų automobilio skysčių lygį ir, jei reikia, juos papildyti savo sąskaita“, – patikslino Algirdas Binkevičius.

Garantija netaikoma aksesuarams, natūraliai eksploatacijos metu susidėvinčioms dalims ar medžiagoms, tokioms kaip skysčiai, filtrai, lemputės, žvakės, stabdžių trinkelės ir diskai, amortizatoriai, skirstomieji diržai ar valytuvai. Garantija negalioja dalims, kurių keitimas būtinas dėl bet kokių išorės veiksnių įtakos.

„Volvo“ klientas dėl „Customer Lifetime“ neriboto laiko garantijos gali kreiptis į bet kurį „Volvo“ įgaliotą priežiūros centrą Baltijos šalyse ar kitose programoje dalyvaujančiose Europos Sąjungos šalyse.

Daugiau informacijos apie „Customer Lifetime“ neriboto laiko garantiją galima sužinoti volvocars.sostena.lt svetainėje arba „Volvo Cars“ įgaliotojo atstovo Lietuvoje „Sostena“ atstovybėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)