Anot įmonės generalinio direktoriaus Ernesto Vasiliausko, sprendimas įsigyti šį nestandartinį automobilį buvo priimtas greitai. Įmonės tikslas – rinkai pasiūlyti išskirtines pramogas ir patirtis.

„Su „Tesla“ gaminamais automobiliais jau esame susipažinę: savo asortimente turėjome „Tesla Model S“, matėme jo paklausą ir klientų susidomėjimą. Todėl nedelsėme užsisakyti ir netradicinį – kosminį – modelį. Tikime, kad šis pikapas susilauks daug dėmesio ir nepaliks abejingų“, – teigė E. Vasiliauskas.

Automobilio „Tesla Cybertruck“ gamintojai skelbia, kad yra trys šio automobilio versijos. Neįprastas elektromobilis iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 2,9 sek. Keturių varomų ratų pikapas su pilnai įkrauta baterija įveikia daugiau nei 800 km atstumą. Šie automobiliai sveria apie 6 tonas, todėl vairuotojui gali prireikti C kategorijos vairuotojo pažymėjimo. Tačiau „Gera dovana“ vadovas patikina, kad rinksis tą automobilio modelį, kuris dovanos gavėjams būtų prieinamas ir su B kategorijos vairuotojo pažymėjimu.

Pagal gamintojų pažadus, Lietuvoje automobilis turėtų pasirodyti 2021 metų vasarą, tačiau įsigyti pasivažinėjimo pramogą ir nudžiuginti artimą galima jau nuo šiandien.

Išskirtinis pikapas pasižymi futuristiniu minimalizmu, kuris visai nebūdingas XXI a. automobiliams. Pastarieji dažnai kuriami pasitelkiant lengvas formas ir linkius. Tvirto, nerūdijančio plieno kėbulas ir pažangus autopilotas – didžiausi „Tesla Cybertruck“ privalumai.

„Kai asortimente turėjome pasivažinėjimą „Tesla Model S“, daugeliui klientų tai buvo tarsi bandomasis važiavimas, padėjęs įvertinti elektromobilio galimybes ir nuspręsti apie šio automobilio įsigijimą. Neatmetame galimybės, kad tokių klientų bus ir su naujuoju pikapu „Tesla Cybertruck“ – pirmiausia pamėgins pas mus“, – įžvalgomis dalijosi E. Vasiliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)