„Lexus“ patikimiausiu prekės ženklu išrenkamas jau antrus metus iš eilės. Automobilių modeliai „Lexus NX 300h“, „IS 300h“ ir „CT 200h“ taip pat patenka į dešimtuką patikimiausių modelių savo kategorijose (visureigiai ir šeimos automobiliai).

„Lexus Baltic“ vadovas Raigo Kaseorg teigia, kad „Lexus“ nuolat kuria ką nors naujo, bet dėl to kokybė visiškai nenukenčia.

„Tapti patikimiausiu prekės ženklu antrus metus iš eilės nėra atsitiktinumas – dėl tokio įvertinimo „Lexus“ dirba dešimtmečius. Tai, kad trys „Lexus“ hibridiniai modeliai patenka į patikimiausių dešimtuką dar kartą patvirtina pramonėje pirmaujančią „Lexus“ hibridinės sistemos kokybę, ilgaamžiškumą ir patikimumą“, – teigė R. Kaseorg.

Prie šių vertinimų prisidėjo daugiau nei 43 000 vartotojai iš Belgijos, Prancūzijos, Italijos, Portugalijos ir Ispanijos. Jie vertino 37 skirtingų automobilių gamintojų 400 automobilių modelius. Dalyviai buvo pakviesti užpildyti internetinę anketą, kurioje prašyta nurodyti savo automobilio amžių, nuvažiuotų kilometrų skaičių ir iškilusias problemas bei gedimus, su kuriais teko susidurti. Remiantis šiais duomenimis, apskaičiuojamas kiekvieno prekės ženklo patikimumo balas.

Automobilių patikimumo ir klientų pasitenkinimo tyrimai yra nepriklausomi nuo apklaustų prekės ženklų ir nėra nė vieno jų finansuojami. „Euroconsumers“ yra Europos vartotojų grupė, siekianti skatinti vartotojų informavimą, ginti jų teises ir individualizuotas paslaugas 5 šalyse: Belgijoje („Test-Aankoop“ / „Test-Achats“), Italijoje („Altroconsumo“), Portugalijoje („DECOProteste“), Ispanijoje (OCU – „Organisation of Consumers and Users“), Brazilija („Proteste“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)