Penktadienį Šveicarijos portalai pranešė, kad vietinė valdžia uždraudė rengti renginius, kuriuose dalyvauja daugiau nei 1000 žmonių.

Kiekvienais metais Ženevoje surengiama automobilių paroda pritraukia maždaug 500 tūkst. lankytojų. Nors iki šiol parodos organizatoriai skelbė, kad renginys kovo 5–15 dienomis vyks, kaip suplanuota, šalies valdžia įspėjo, kad paroda turi būti atšaukta arba atidėta.


Ženevos automobilių parodos organizatoriai patvirtino, kad paroda yra atšaukiama. Jie apgailestavo dėl taip susiklosčiusios situacijos, tačiau vylėsi, kad tokį valdžios sprendimą supras ne tik parodos dalyviai, bet ir svečiai. Renginio organizatoriai informavo, kad per kelias savaites susisieks su žmonėmis, kurie įsigijo bilietus ir grąžins sumokėtus pinigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)