Naujasis „Renault ZOE“ triumfavo „2020 What Car?“ apdovanojimuose, laimėjęs „Geriausio elektromobilio“ titulą ir apdovanotas kaip „Geriausias elektrinis automobilis už mažiau nei 30 000 svarų sterlingų“. ZOE kasmetinėje „What Car?“ ceremonijoje buvo įvertinta septintus metus iš eilės.

„Šis modelis yra taip patobulintas, kad dabar tai yra geriausias automobilis mažų elektromobilių kategorijoje, kurį galima nusipirkti. Turėdamas didesnę bateriją, realiame nuotolio bandyme jis nuvažiavo 192 mylias (309 km) – maždaug trečdaliu daugiau nei anksčiau. Be to, jis pasižymi puikiai įrengtu vidaus dizainu ir jį daug maloniau vairuoti dėl greitesnio įsibėgėjimo bei užtikrinto važiavimo greitkeliu“, – sakė Steve Huntingford, „What Car?“ redaktorius.

"Renault Zoe"

Dviguba „Dacia“ pergalė su „Duster“ ir „Sandero“

„Dacia“ švenčia dvigubą pergalę „2020 m. What Car?“ renginyje – apdovanoti „Sandero“, ir „Duster“ modeliai. „Sandero“ tai buvo aštuntoji pergalė iš eilės, nes jis laimėjo „Geriausio automobilio iki 12 000 svarų sterlingų“ titulą mažų automobilių kategorijoje, o „Duster“ antrus metus iš eilės buvo apdovanotas kaip „Geriausias šeimos visureigis už mažiau nei 18 000 svarų sterlingų“.

Pripažintas sportiškiausiu

„Alpine A110“ antrus metus iš eilės buvo įteiktas „Metų sportinio automobilio“ titulas. Automobilis dar kartą sužavėjo „What Car?“ komandą savo dinaminiais sugebėjimais ir pritaikymu kasdienai.

„Atgimusio „Alpine A110“ patrauklumo raktas yra jo palengvinta konstrukcija: jis sveria visu ketvirčiu tonos mažiau už kai kuriuos savo konkurentus. Dėl vairavimo „Alpine A110“ yra tiesiog neprilygstamas tarp sportinių automobilių“, – sakė S. Huntingford.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)