Tai antrasis „Subaru“ pelnytas toks apdovanojimas atliekant „Euro NCAP“ saugumo bandymus.

Į namus parsiveždamas „Euro NCAP“ skirtą šių metų saugiausio automobilio titulą, „Subaru“ antrąkart įrodė savo išskirtinį saugumą. 2017 m. toks pat titulas atiteko „Subaru XV“ automobiliui.

Penktosios kartos „Forester“ aukštai įvertintas ne tik Europoje. 2018 m. Japonijos NCAP saugumo testais išbandytas modelis laimėjo pirmąją vietą, o atlikus 2019 m. Japonijos NCAP saugumo bandymus jis pelnė aukščiausią „ASV +++“ (Advanced Safety Vehicle Triple Plus) įvertinimą. Akivaizdu, jog bendrovė artėja prie savo tikslo kurti saugiausius automobilius pasaulyje.

„Subaru“ bendrovė yra užsibrėžusi siekti, kad per 10 metų „Subaru“ automobilyje ar dėl jo kaltės nežūtų ir rimtai nesusižalotų nė vienas žmogus. Ši vizija orientuota ne tik į automobilių keleivius, bet ir į pėsčiuosius, dviratininkus ir kitus pažeidžiamus eismo dalyvius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)