„Hyundai“ modelių gama plati ir suteikianti pasirinkimą skirtingus poreikius turintiems vairuotojams. Dažnai zujantys mieste gali važiuoti vikriu „i20“, aštresnių vairavimo pojūčių siekiantys vairuotojai gali rinktis tarp „i30 N line“ bei „i30 N Fastback“.

Jei keliauti tenka didelius atstumus ar reikia praktiškesnio automobilio, gamintojas siūlo SUV šeimos narius „Santa Fe“, „Tucson“ ir „Kona“.

Elektrifikacijos eroje „Hyundai“ taip pat palikę pėdsaką: siūlo „Kona Electic“ bei „Ioniq“.

Bendrovės „Fakto Auto“ marketingo specialistas Vaidotas Kviklys teigė, jog paprastai žmonės domisi tik konkrečiu modeliu ar išbando tik vieno segmento automobilius, tačiau nežino, kaip stipriai išsiplėtė gamintojo siūlomų modelių gama, ypač sportinė linija.

"Hyundai Driving Challenge"

„Tai buvo puiki proga pamatyti, kiek skirtingų modelių būna skirtingiems žmonėms, pradedant nuo „i20“ miesto automobilio, baigiant galingais ir sportiniais „N-line“ ir „N-performance“ modeliais“, – sakė V. Kviklys.

„Hyundai Driving Challenge“ metu pamokas apie automobilio valdymą, trajektorijas ir vairavimą dėstė Gustas Grinbergas, o trasoje jam talkino Europos „Le Mano“ lenktynininkas Gustas Grinbergas. Svarbiausias paskaitas išdėstę lenktynininkai aiškino, jog kiekvienas vairuotojas turėtų suprasti, jog automobilio sportiškumas slypi ne tik greityje, tačiau ir valdymo galimybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)