Transporto priemonių ir asmenų vykimo ribojimai dėl planinio elektros įrenginių aptarnavimo bus taikomi skirtingomis rugsėjo dienomis ir visais atvejais galios nuo 10 iki 14 val. Lietuvos laiku.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) duomenimis, Lietuvos ir Rusijos pasienyje veikiančiame Kybartų – Černyševskojė kontrolės punkte eismas dėl elektros tinklų priežiūros darbų bus stabdomas rugsėjo 9 d. nuo 10 iki 14 val.

Tokiomis pat valandomis rugsėjo 12 d. laikinai neveiks pasienio kontrolės punktas Ramoniškiai – Pogranyčnyj.

Rugsėjo 13 d. keturias valandas žmonių ir transporto priemonių patikrinimai nebus vykdomi Panemunės – Sovetsko kontrolės punkte, o rugsėjo 18 d. – punkte Nida – Morskojė.

Kaliningrado srityje esančiuose punktuose tokie techniniai elektros tinklų ir linijų priežiūros darbai yra atliekami kasmet.

VSAT rekomenduoja vykstantiems į Kaliningrado sritį ar iš jos asmenims iš anksto planuoti kelionių laiką ir, esant būtinybei, rinktis kitus maršrutus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)