Tokio dydžio atlyginimas kai kuriuos galėtų supykdyti, tačiau dalis jo darbo srities žmonių, ko gero, supranta, kodėl BBC J. Clarksonui mokėjo tiek daug. Beje, dabar jis dirba su „Amazon“ ir kuria „The Grand Tour“ (kaip pranešama, jis pasirašė 160 milijonų svarų (apie 174,6 milijono eurų) sutartį).

Neseniai J. Clarksonas kalbėjosi su naujienų portalais ir pateikė paaiškinimą, pateisinantį, kodėl jam buvo mokama tokia pinigų suma.

„Tokius pinigus gauni už tai, kad atiduodi visą savo gyvenimą“, – „The Times“ sakė J. Clarksonas.

„Pažvelgus į visus tuos paskelbtus BBC mokamus atlyginimus, galima pagalvoti: „Štai tiek sumokama už valandą darbo“. Ne, tai netiesa. Tiek sumokama už tai, kad atiduoti visą savo gyvenimą tokiems dalykams kaip nuolatiniai raginimai: „Asmenukę!“, „Asmenukę!“, „Nuotrauką!“, „Nuotrauką!“, „Nuotrauką!“. Kažkas turi už tai mokėti“, – postringavo buvęs laidos vedėjas.

Ko gero, šiandien tą patį galima pasakyti apie bet kurią įžymybę, taip pat uždirbančią daug pinigų, galbūt netgi daugiau nei J. Clarksonas. Kai kurios „Youtube“ žvaigždės tam tikrais atvejais per dieną uždirba tiek, kiek J. Clarksonas gauna už visą sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)