Filmo „Vyrai juodais drabužiais“ herojai visuomet saugojo Žemę nuo blogiukų. Vis dėlto naujoje misijoje jie susidurs su didžiausia iki šiol jiems iškilusia grėsme – šnipu savo pačių organizacijoje.

Įveikti kliūtis slaptosios organizacijos agentams padės filmo „Vyrai juodais drabužiais: pasaulinė grėsmė“ transporto priemonėmis tapę „Lexus“ automobiliai. Vykdydami misiją agentai skrieja 2020 m. debiutuosiančiu „Lexus RC F“.

„Lexus RC F“ pasižymi geriausiu galios ir svorio santykiu savo klasėje ir turi iki šiol galingiausią „Lexus V8“ variklį, generuojantį 472 arklio galias. Filme automobilio įrangos paketą taip pat papildo įspūdingos nežemiškos technologijos. Susidūrimuose su ateiviais žiūrovai taip pat išvys „Lexus RX“ hibridą ir „Lexus LX“ krosoverį.

„RC F“ pridėjome papildomų funkcijų tam, kad „Vyrų juodais drabužiais“ agentams sukurtume galingą kovos mašiną. Nekantriai laukiame, kada žiūrovai išvys tokį „RC F“, kokio iki šiol nėra matę“, – bendradarbiavimą komentavo „Lexus“ rinkodaros viceprezidentė Lisa Materazzo.

„Lexus“ ir „Sony Pictures“ bendradarbiavimas apima ne tik automobilių integraciją filme, bet ir specialiai filmui pritaikytą „RC F“ automobilį, premjeros rėmimą ir kt.

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Lexus“. „RC F“ sportinis kupė tapo idealiu „Vyrų juodais drabužiais“ agentų komandos, kurią į priekį veda aktoriai Chrisas Hemsworthas ir Tessa Thompson, automobiliu, jiems siekiant apginti visatą“, – teigia „Sony Pictures“ atstovas Jeffrey Godsickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)