300 kvadratinių metrų dydžio salone, sakoma, viename pirmųjų atspindima nauja britų automobilių gamintojo dizaino koncepcija.

Rygoje bus ne tik galima įsigyti „McLaren“. Čia įkurtas priežiūros centras, taip pat čia bus parduodami „McLaren“ aksesuarai ir žmonėms, ir automobiliams, be to, dirbs patyrusi instruktorių komanda, pasirengusi paaiškinti, kaip naudotis sportiniu automobiliu.

Salono atidarymo proga specialiai į Rygą atvežtas naujasis „McLaren GT“ modelis. Tai yra ketvirtas naujas automobilis, sukurtas įgyvendinant „McLaren Track25“ planą.

GT raidės žymi „Grand Tourer“ santrumpą. Šio V8 formos automobilio variklio galia siekia 620 AG, pavaroms perjungti skirta septynių laipsnių pavarų dėžė, o iki 100 km/val. toks modelis pagreitėja per 3,2 sek. Maksimalus išvystomas greitis – 326 km/val.

Toks modelis Latvijoje, įskaičiavus PVM, kainuoja nuo 201 tūkst. eurų.

Be šio modelio, Rygoje bus galima įsigyti ir kitus „McLaren“ automobilius: „570s Coupe“, 570GT, „570s Spider“, „600LT Coupe“, „600LT Spider“, „720s Coupe“, „720s Spider“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)