Stilistiškai „Discovery Sport“ nutolo nuo savo pirmtako ir priartėjo prie su niekuo nesupainiojamos naujos kartos „Land Rover“ šeimos narių išvaizdos. Elegantiška, kiek agresyvoka priekinė dalis, išskirtinio dizaino priekiniai LED žibintai, grakščios šoninės linijos ir ramus automobilio galas, be jokių nereikalingų detalių. Neįtikėtinai universalus, erdvus, dar patogesnis ir tylesnis – taip gamintojas apibūdina atnaujintą „Discovery Sport“, kurio interjere gali būti 7 sėdynės, visiškai nauja pramogų ir informacijos platforma. „Discovery Sport“ turi net 24 skirtingas sėdynių konfigūracijas.

„Discovery Sport“ turės tris koncernui įprastus komplektacijos lygius – S, SE ir HSE bei vieną ypatingą – „R-Dynamic“, adrenaliną mėgstantiems didesnėmis dozėmis.

Atnaujintas „Discovery Sport“ sukurtas naudojant naująją koncerno platformą PTA, pirmą kartą panaudotą projektuojant naujos kartos „Evoque“. Platforma ne tik universalesnė taikant įvairias važiuoklės konfigūracijas, bet ir leidžia montuoti įvairesnes jėgaines. Tarp jų – naujoji „mild-hybrid“ hibridinė jėgainė, kurią sudaro įprastas vidaus degimo variklis ir 48 voltų elektrinis starteris-generatorius, mintantis kinetine stabdymo energija.

Tokia hibridinė jėgainė gali būti montuojama su bet kuriuo keturių cilindrų „Ingenium“ serijos varikliu – benzininiu ar dyzeliniu.

Kaip ir naujasis „Evoque“, „Discovery Sport“ gaus du elektroninius pagalbininkus – išmanųjį galinio vaizdo veidrodį, kuris gali transliuoti plataus kampo vaizdą iš galinės vaizdo kameros bei „Ground View“ technologiją, leidžiančią pamatyti tai, kas yra važiavimo trajektorijoje po variklio gaubtu.

Tiems, kurie mėgsta ištrūkti į gamtą ir mesti kelią dėl bekelės, „Discovery Sport“ siūlo garsiąją koncerno „Terrain Response 2“ visų varančiųjų ratų sistemą, pritaikytą skirtingoms važiavimo sąlygoms ir automatiškai reguliuojančią variklio trauką, priklausomai nuo kelio ar bekelės dangos. Kompaktiškas visureigis pajėgus įveikti 60 centimetrų gylio brastą ir tempti iki 2,5 tonos svorio priekabą.

„Discovery Sport“ keleivių patogumui – patogios smulkesnių daiktų dėtuvės visose sėdynių eilėse, o ilgesnę kelionę užtikrins 20 proc. didesnės talpos degalų bakas (65 litrų).

Pirmieji „Discovery Sport“ Lietuvą pasieks šį rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)