„Jautėme didelį susidomėjimą šiomis transporto priemonėmis visoje šalyje. Todėl mūsų nuomos modelis leidžia naudotis paspirtuku neapibrėžtoje teritorijoje“, – sako „Dalinuosi.lt“ vadovas Mantas Živačevskis.

Platformoje šiuo metu nuomoja daugiau nei 50 paspirtukų. Kaip aiškina idėjos autoriai, paspirtukų pritrūksta kiekvieną penktadienį, o ypač – savaitgaliais. Kita klientų grupė – žmonės, transporto priemonės ieškantys visai darbo dienai, kuriems nuomotis paspirtukus ilgesniam laikui yra tiesiog per brangu.

Skelbiama, kad nuomos kaina prasideda nuo 10 eurų už parą. Paspirtukus pasiimti ir grąžinti galima „Topo centro“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir kituose miestuose. „Lyginant su kitomis platformomis, jeigu žmogus paspirtuką nori pasilaikyti kiek ilgiau ar nusivežti jį už Vilniaus ribų, jis tokios galimybės neturi arba tuomet privalo mokėti gana nemažus pinigus. Mes suteikiame daug daugiau lankstumo“, – pasakojo M. Živačevskis.

Platformos vadovas tikina, kad naujoviška transporto priemonė šiuo metu yra pats populiariausias nuomojamas daiktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)