„Volkswagen“ su plačia visureigių gama tikisi 2019 m. padvigubinti SUV segmento pardavimus Baltijos šalyse.

„Mums „T-Cross“ yra paskutinis mūsų visureigių šeimos narys, padėsiantis pasiekti visiškai naują pirkėjų grupę. Po šio ilgai laukto papildymo, esama pasiūla leis 2019 m. Baltijos šalyse padvigubinti visureigių pardavimus“, – teigė „Volkswagen“ prekės ženklo vadovas Justas Nekrošius.

"Volkswagen T-Cross"

„T-Cross“, teigiama pranešime žiniasklaidai, yra geriau pritaikytas miestui nei „T-Roc“, kompaktiškesnis nei „Tiguan“, bet ne mažiau rafinuotas.

Nesvarbu, ar keleiviams reikia daugiau vietos, ar reikia sutalpinti krovinius bagažinėje – vietos visada atsiras dėl slankiojamų galinių sėdynių, kurias galima atitraukti 14 cm. Tai leidžia bagažinės talpą padidinti nuo 385 iki 455 litrų, o visiškai nulenkus galines sėdynes, erdvė kroviniams išauga iki 1281 litrų.

Į standartinę „T-Cross“ įrangą įeina gausybė pagalbos vairuotojui sistemų, kurios iki šiol buvo montuojamos tik aukštesnės klasės automobiliuose. Į standartinės įrangos sąrašą įtraukta „Front Assist“ stebėjimo sistema, susieta su pėsčiųjų atpažinimo ir avarinio stabdymo mieste sistemomis, o stovint įkalnėje pajudėti lengviau su „Hill Start Assist“. Eismo juostų laikytis padeda „Lane Assist“, akląsias zonas stebinti sistema įspėja apie pavojų rikiuojantis, taip pat automobilyje įdiegta proaktyvi keleivių saugos sistema. Pasirinktinai į „T-Cross“ galima įtraukti vairuotojo įspėjimo, adaptyvią greičio palaikymo ir pagalbinę automobilio statymo sistemas.

Naujasis kompaktinis visureigis turi belaidžio įkrovimo stotelę ir keturias USB jungtis (po dvi priekyje ir gale). Automobilis papildomai komplektuojamas su „Keyless Access“ berakčio atrakinimo ir užvedimo sistema, naujausiu „Active Info Display“ skaitmeniniu prietaisų skydeliu ir 8 colių lietimui jautriu pramogų sistemos ekranu.

"Volkswagen T-Cross"

„T-Cross“ bus galima rinktis su 1,0 TSI trijų cilindrų benzininiu varikliu su benzino dalelių filtru, kuris išvystys 95 AG arba 115 AG, o taip pat 1,6 TDI dyzeliniu keturių cilindrų 96 AG galios varikliu.

Galingiausiais komplektuojamas variklis – benzininis keturių cilindrų 1,5 TSI, išvystantis 150 AG, bus pasiūlytas šių metų pabaigoje.

„T-Cross“, kaip ir „Polo“, gaminamas naudojant MQB bazę. Kaip ir šis giminingas modelis, „T-Cross“ gaminamas Ispanijoje, Navaros mieste įsikūrusioje „Volkswagen“ gamykloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)