„Mėgstame nustebinti tiek klientus, tiek ir nesinaudojančius mūsų paslaugomis. Tiesa, tai darydami siekiame nenusibosti kitiems ir patiems sau. Kitaip tariant, jei jau pokštaujame – stengiamės, kad tai būtų nekasdienis juokelis, o veiksmas, sukuriantis ir emociją, ir patirtį“, – pristatydamas balandžio 1-osios pokštu tapusį automobilį, kuris visuomenei bus prieinamas tik ribotą laiką, sakė „CityBee“ vadovas Lukas Yla.

Naujoji senoji miesto bitė – tai 4 durų sedano tipo automobilis, kuris liaudyje anuomet buvo vadinamas „kapeika“. Jo širdis – 1,3 l, 70 AG benzininis variklis. Jis senoliui iki 100 km/val. įsibėgėti padeda per 18 sec.

Įdomu, kad VAZ 2101 nėra originalus kūrinys. Tai klonas, kurį sovietai be jokios gėdos pagamino žvelgdami į „Fiat 124“.

Dar prieš porą dešimtmečių senųjų „Žigulių“ Lietuvos keliuose buvo galima išvysti palyginti daug. Tuomet į jų pusę jauni žmonės net varu varomi nežiūrėdavo. Tačiau dabar aštuntojo dešimtmečio pabaigoje pagamintą automobilį išskirtinumo trokštantis jaunimas vis dažniau grąžina į miestų gatves.

Neįprastos transporto priemonės atsiradimas „CityBee“ automobilių parke balandžio 1 dieną tapo savotiška bendrovės tradicija. Praeitais metais „CityBee“ pristatė negražiausiu automobiliu pasaulyje tituluojamą „Fiat Multipla“.

Primename, kad automobilių dalijimosi paslaugų teikėjas „CityBee“ Lietuvoje veikia 8 miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Palangoje, Neringoje, Gargžduose ir Kretingoje. Šiuo metu „CityBee“ suteikia galimybę rinktis iš daugiau nei 20 įvairių modelių automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)