Pavadinimas parinktas pagal populiarų kelią Alpėse – kalnų perėją „Tonale Pass“, esančią netoli „Stelvio Pass“. „Tonale“ kelias žinomas dėl staigių posūkių ir ištisus metus besikeičiančių įspūdingų natūralių vaizdų – krioklių bei sniegu nuklotų viršukalnių.

„Tonale“, kaip ir kitų naujausių „Alfa Romeo“ modelių dizainą, įkvėpė automobilių sportas ir įspūdingi italų pasiekimai jame. Jo eksterjere – išskirtiniai „Alfa Romeo“ 21 colio skersmens ratai, kurių dizainas primena senąjį telefoną, kuriame numeris renkamas sukant ratą. Tokie ratai „Alfa“ modeliuose naudojami nuo septintojo dešimtmečio, o jų pradininkas – „33 Stradale“ modelis.

Kompaktinio SUV interjeras yra orientuotas į vairuotoją, prieš kurio akis – 12,3 colio įstrižainės skaitmeninis prietaisų skydelis bei 10,25 colio lietimui jautrus ekranas centre. Jame vairuotojas valdo ne tik įprastas automobilio savybes, bet ir specialias „Alfa Romeo“ sukurtas funkcijas.

„Alfista“ yra viso pasaulio „Alfa Romeo“ klubų komunikacijos platforma – joje yra informacija apie visus susitikimus, pasivažinėjimus ir keliones. Vieno mygtuko paspaudimu vairuotojas mato visą su „Alfa Romeo“ susijusią informaciją, gali įsigyti bilietus į „Alfa Romeo Racing“ renginius, dalyvauti lošimuose dėl VIP bilietų į „Alfa Romeo“ remiamus renginius.

„Paddock“ yra virtualus garažas – vairuotojas gali akimirksniu peržiūrėti ir užsisakyti naujausius interjero bei eksterjero patobulinimus, „Alfa Romeo“ atributikos komplektus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)