Svečius, tarp kurių buvo ir lietuviškuoju „Toyota“ veidu tapęs lenktynininkas Benediktas Vanagas, bendrovė pasitiko atnaujintame salone. Šiame, akcentavo bendrovės atstovai, atnaujintas ne vienas elementas: įrengta nauja apšvietimo sistema, atnaujinta automobilių atidavimo salė, pasirūpinta vaikų zona tiems, kurie į saloną atkeliavo su atžalomis, ir, atvirkščiai, verslo zona tiems, kurie darbų palikti nuošalyje negali.

Tarp naujovių – netgi specialiai šiam salonui sukurtas išskirtinis kvapas.

„Tokvilos“ gimtadienį bendrovės vadovas Gintautas Ignotas pasitiko džiaugdamasis ir dar viena gera žinia: bendrovė pripažinta daugiausiai pardavusia „Toyota“ ženklo atstovybe Lietuvoje praėjusiais metais. Didžiausią įtaką rezultatams, akcentavo įmonės vadovas, padarė bendradarbiavimas su trumpalaikės automobilių nuomos bendrove „City Bee“.

Šventėje pristatytos ir „Toyota“ ženklo naujienos: nuolatos perkamiausių gretose esantis RAV4 miesto visureigis, kurio naują kartą Japonijos automobilių gamintoja pristatė šiemet. Taip pat – „Auris“ modelį pakeisiantis „Corolla“ hečbekas – šiuo vardu pavadintų modelių pasaulyje, nuo pat „Corolla“ atsiradimo, parduota daugiau nei 45 mln. vienetų.

Tie, kuriems nauji modeliai akių netraukė, galėjo akis paganyti ir į „General Financing team Pitlane“ komandos bolidą – „Juodąjį vanagą“, arba „Toyota Gazoo Racing Hilux“. Šiuo modeliu B. Vanagas įveikė ne tik Dakarą ir finišavo 11-oje vietoje, bet ir spėjo iš Baja taurės etapo Rusijoje parsivežti prizinę, 3-ąją, vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)