Vairuotojų informacinės sistemos duomenimis, per pietus penktadienį buvo užfiksuota bent 15 eismo įvykių, kai kuriuose jų – nukentėjo ir žmonės.

Bene rimčiausia padėtis susiklostė sostinės Naujamiesčio mikrorajone. Čia du eismo įvykiai kilo T. Ševčenkos gatvėje, du – Kauno gatvėje, o dar vienas – Mindaugo. Eismo įvykių liudininkai informavo, kad vienoje avarijų čia į susidūrimą pateko greitosios medicinos pagalbos automobilis, dar kitoje – taksi ir pavežėjimo bendrovei priklausantis „Toyota Prius“.

Dėl eismo įvykių T. Ševčenkos, taip pat ir Kauno gatvėse susiformavo spūstis.

Automobiliai dužo ir nuošalesnėse gatvėse. Pranešama apie eismo įvykius Sausio 13-osios, J. Balčikonio gatvėse, taip pat – Konstitucijos prospekte, Antakalnio gatvėje. Pastarojoje troleibusas susidūrė su dviem lengvaisiais automobiliais. Dauguma šių avarijų lėmė, kad aplinkinėse gatvėse eismas kaip reikiant sulėtėjo ir pradėjo formuotis spūstys.

Tiems, kurių tikslu šiandien nebus prekybos centrai, rekomenduotina vengti gatvių, esančių aplink juos. Prognozuojama, kad visą dieną eismo sąlygos bus ne itin palankios pagrindinėse miesto arterijose, vedančiose centro link.

Eismas stoja Ukmergės gatvėje, artėjant prie Lietuvos Edukologijos universiteto žiedo, Geležinio Vilko gatvėje centro link, taip pat Ozo, Kareivių gatvėse, greta didžiųjų prekybos centrų. Eismo įvykis Kalvarijų ir Kareivių gatvių sankryžoje lėmė, kad Kareivių gatvė užsikimšo į abi puses, spūstis pasiekė net Valakampių tiltą.

Spūstys kamuoja ir Konstitucijos prospektą, sustojo eismas ir Liepkalnio gatvėje.

Lėtai automobiliai juda ir Pamėnkalnio, A. Goštauto, Olandų gatvėmis, spūstis nusidriekusi ir Tūkstantmečio gatvėje Gariūnų kryptimi. Teigiama, kad eismas kemšasi dėl avarijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)