Remiantis Vilniaus miesto vairuotojų informavimo sistemos informacija, vargu ar spūstys kilo dėl eismo įvykių gausos. Prieš 18 valandą šioje sistemoje buvo pranešimai viso labo apie 5 eismo įvykius ir daugiau nei 20 susiformavusių spūsčių.

Spūstys susiformavo net gerokai nuo miesto centro nutolusiose gatvėse. Užsikimšo Liepkalnio gatvė, sustingo Eišiškių plentas, o pora eismo įvykių sustabdė transporto srautą Tūkstantmečio gatvėje.

Vargais negalais automobilių srautas juda centrinėse miesto gatvėse, tačiau važiuojantys Olandų, Goštauto ir Šeimyniškių gatvėmis pataria tiems, kas tik dabar rengiasi išvažiuoti, aplenkti ir važiuoti mažesnėmis, šalutinėmis gatvėmis.

Sudėtinga situacija ir Geležinio Vilko, Žalgirio gatvėse. Nejuda automobilių srautas ir bent kelis didžiuosius prekybos centrus jungiančiose Ozo ir Kareivių gatvėse. Kur kas daugiau nei įprastai automobilių yra ir Laisvės prospekte.

Eismo stebėtojai prognozuoja, kad spūstys turėtų išsisklaidyti iki maždaug 19-20 val. vakaro. Pabrėžiama, kad šiuo metu Vilniaus gatvėse eismo srautai dėl prieššventinio periodo išaugę maždaug dukart, todėl vairuotojų prašoma kantrybės ir savo keliones patariama planuoti su nemaža laiko atsarga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)