Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, iš viso bendrovė siūlys išsinuomoti du galingus miesto visureigius: vienas bus Kaune, kitas – Vilniuje. Tiesa, bendrovė nuomos ne pačius galingiausius, „Ferrari“ variklius turinčius, modelius. Po „Stelvio“ kapotu – benzininiai 2 l darbinio tūrio 280 AG varikliai, o automobiliai varomi visais ratais ir turi 8 laipsnių automatines pavarų dėžes.

„CityBee“ vadovas Lukas Yla tikino, kad pasivažinėjimas šiuo automobiliu palieka neišdildomus įspūdžius.

„Savo klientams sudarome sąlygas patirti ir išskirtinių vairavimo potyrių. Siūlome įvairiausių modelių ir techninių savybių automobilius: hibridus, elektromobilius, ekonomiškus ir prabangius. Aišku, visada primename, kad automobilis yra tik daiktas. Kaip jis naudojamas – priklauso nuo vairuotojo“, – sakė L. Yla.

Tai nėra pirmas kartas, kai „CityBee“ parką papildo prabangūs automobiliai. Prieš kurį laiką vairuotojams buvo siūloma išsinuomoti „Porsche Boxster“ modelį, tačiau pastarasis buvo nepataisomai sugadintas avarijoje. Tačiau L. Yla pabrėžė, kad didžioji paslaugos naudotojų dalis yra rūpestingi vairuotojai, kurie vairuoja saugiai ir atkreipia dėmesį į dalykus, kuriuos reikia operatyviai išspręsti. Pavyzdžiui, informuoja „CityBee“ komandą apie pažeidimus, automobiliuose pamestus daiktus ar smulkius automobilių apgadinimus.

Pastaroji priežastis, anot L. Ylos, taip pat paskatino „CityBee“ automobilių parką vėl papildyti prabanga išsiskiriančiais automobiliais.

„Stelvio“ trumpalaikė nuoma kainuos 0,69 euro už minutę, 25,9 eurų už valandą, arba 99,9 eurų už parą. Šiuo automobiliu nuvažiuotas kilometras papildomai kainuos 0,22 euro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)